Capçalera-RAP

La Revista d’Arqueologia de Ponent (RAP) és la publicació anual d'accès obert de la Unitat d’Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga del Departament d’Història de la Universitat de Lleida. S’edita mitjançant la col·laboració amb la Paeria-Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs.

La RAP publica preferentment articles sobre Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Península Ibèrica i sobre les seves relacions amb Europa i el Mediterrani tant a nivell teòric i metodològic com de presentació de resultats d’excavacions, síntesis o estudis crítics. La llengua de la revista  és el català i rep articles en totes les llengües oficials de l’Estat, així com en anglès, italià, francès i alemany. Aplica un sistema d’avaluació externa per a cadascun dels treballs rebuts (revisió d'experts doble-cega). 

La Revista d'Arqueologia de Ponent ha obtingut el Sello de Calidad de las Revistas Científicas Españolas de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología) en la VI convocatòria d'avaluació.

 La Revista d'Arqueologia de Ponent està indexada en les següents classificacions:

  • CARHUS+, 2018: grup B
  • CIRC 2012: grup B
  • Google Schoolar Metrics 2018 (2013-2017): h 6 Mediana h 7
  • IN-RECH: 2n quartil
  • RESH (CSIC), 2010: grup C

També està inclosa en: DOAJ, ERIH PLUS, RACO, Dialnet, ISOC i Sumaris CBUC.

La Revista d’Arqueologia de Ponent és una revista d’accés obert, el que significa que tot el seu contingut està disponible lliurement sense cap despesa per a l’usuari o usuària ni per la seva institució. Es pot llegir, baixar, copiar, distribuir, imprimir, buscar, o enllaçar el contingut sencer dels textos dels articles, o utilitzar-los per a qualsevol altre propòsit sempre que sigui legal, sense haver de demanar permís a l’editor/a o a l’autor/a, d’acord amb  la definició d’accés obert del BOAI. 

 

  Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons

ISSN: 1131-883-X
ISSN electrònic: 2385-4723
DOI: DOI.10.21001/rap